Acties park

HEROLAND heeft in de toegangsprijs een AANTAL actie's welke u gratis kunt volgen. Per toegangskaartje en per persoon gelden een aantal actie's waar u de gehele dag tijd voor heeft om deze te volgen. Hiervoor is een indeling per dag gemaakt.

Er zijn actie's die gegeven worden in de even weken en de oneven weken, die zijn dan verschillend. Dus als je geweest bent op een even week en je komt dan weer op een oneven week terug, dan kan je in die zomer alle actie's doen.

Dit naast de vaste gratis toegang van het park en de gratis onderdelen op dat park. ook zijn er onderdelen waar u terecht kunt met muntinworp, zoals de scooters en automaten.  Dus in afwachting van je te ervaren actie's kun je wat anders doen in het park.

HEROLAND heeft de volgende actie's voor u ingedeeld in leeftijdsgroepen;

van 5 tot 7 jaar:

Blussen brandje in bakje / uitrukken met ambulance naar ongevalletje / ritje in de politiewagen/ ritje in legervoertuig /ritje in de kraanwagen / ritje in de hoogwerker / ritje in de brandweerwagen/ spuiten met de slang / blussen van een houtbrandje / blussen van een prullenbak / het verbinden van een slachtoffer / etc. etc.

van 7 tot 12 jaar:

uitrukken met de brandweerwagen, ambulance, politiewagen naar div. senario. / het vangen van een boef/ het redden van de kat uit de boom/ het aanhouden van een dronken man / het afdalen met de reddingboot van het platform ( horizontaal )/ diverse spuitspellen/ sporen zoeken/ het brengen van slachtoffer naar het ziekenhuis/ etc. etc.

van 12 tot 18 jaar:

uitrukken met de brandweerwagen, ambulance, politie wagen, sleep wagen / redden van mensen/ maken van een watergordijn/ redden van mensen onder het puin vandaan/ etc. etc.

Volwassenen:

Uitrukken met ademlucht naar een woning brand/ bevrijden van slachtoffer uit de kettingbotsing / uitrukken naar een reanimatie/ spuiten met het waterkanon/ het afdalen van het platform ( schuin )/ het blussen van de helikopter/ etc. etc.

ALLES ONDER BEGELEIDING VAN DESKUNDIGE BRANDWEER INSTRUCTEURS.