Concept

Het concept is uniek. Door de COMBINATIE van alle objecten en de veelzijdigheid van het park is het uiterst functioneel. Veelzijdig inzetbaar en ook productief. Door het effectief gebruiken van de objecten en aanwezige faciliteiten is een ruime dekking mogelijk. Daarmee kan er een goed rendement worden verkregen.

Het concept is op zich al uniek. Maar eenvoudig en doeltreffend. Strakke simpele gebouwen.

InHEROLAND zullen de HELDEN centraal staan. De mensen die dagelijks hun leven wagen voor anderen. Die zich inzetten voor de mensheid. Zoals artsen, brandweermensen, ambulancemensen, politie mensen, het leger, etc. etc.

Veiligheid staat hoog in het vaandel, het is tenslotte een trainingscentrum voor veiligheid en ARBO.

Toegankelijk voor iedereen. Ook voor mindervaliden. Speciale doelgroepen, zoals gehandicapten en mensen met beperking. Daardoor zal het ook een sociaal park worden. Voor ieder beurs geschikt. Dus zijn de prijzen uiterst scherp en is het haalbaar voor een ieder. Dus is het park aangepast aan iedere leeftijd. Er is ook voor een iedereen wat te doen. Een uitgebreid programma vindt u op de diverse pagina’s. Uniek is het ouderen programma met als doel de ouderen weer te betrekken bij de samenleving en achter de bekend geraniums weg te halen. Kijk voor dit speciale programma bij het overzicht.

Hierbij mogen de ervaren mensen die in de uitrukdienst zitten of net uit komen zeker NIET ontbreken.

Het doel is een veilige omgeving te creëren waarin u kunt leren, ontspannen en ook kunt recreëren.

 

Een omgeving waar u zelf kunt ervaren; KRUIPEN IN DE HUID VAN DE HELD.

Waar u onder goede en deskundige begeleiding zelf ervaart wat de HELDEN mee maken en ervaren.

Waar u onder deskundige begeleiding van instructeurs van de brandweer, ambulancedienst en politie wordt opgeleid en getraind in VEILIGHEID.

Waar u alle ARBOWET gerelateerde verplichte trainingen kunt volgen. ( zie ons uitgebreide training programma ).

Waar u in alle rust kunt ontspannen in het zwembad en het welnis gedeelte.

Waar u in het zwemband, instructie bad, veilig kunt duiken en snorkelen. Ook uw zwemlessen kunt volgen.

Waar u in de evenementen hal de MUZIEKHELDEN kunt zien optreden. Ook deze artiesten hebben veel betekent voor de mensheid.

Waar u zelf met u kinderen kunt mee spelen in kleine producties. Hiervoor hebben we de grote bekende productie maatschappijen al benaderd en ons idee uitgelegd.

Dit is slechts een tip van de sluier die we hebben opgelicht van dit enorme grote idee en uiterst leerzaam en veiligheids vergrotende concept. Een concept waar we met een grote ploeg mensen aan gaan werken met enorm veel inzet en passie van het vak.

Een concept waar we met een vaste groep en veel oproep krachten en gepensioneerde mensen uit het vak, de ervaringen van vele jaren zullen overbrengen aan de bezoekers, cursisten en iedereen die maar wil leren, ervaren en veiligheidsbewust worden.

Hiermee weten wij als directie vanHEROLAND, zeker dat door ons concept er veel mensenlevens zullen worden gered en veel leed zal worden voorkomen.

Wij wensen u alvast veel plezier, ontspanning en spanning toe.