Participatie park

HEROLAND wil graag in contact komen met geïnteresseerde. U kunt op de volgende manieren participeren inHEROLAND, het uiterst unieke park van Nederland;

U kunt investeren in het park.

U kunt doneren aan het park

U kunt mee beheren door pacht.

U kunt mee ontwikkelen.

U kunt ideeën inbrengen.

U kunt leveringen doen met betaling d.m.v. winstuitkering.

U kunt (HEROLAND CERTIFICATEN ), kopen van het park.

U kunt vaste plaatsen / objecten voor een periode kopen.

U kunt uw giften beschikbaar stellen aan de laatste wens bezoeken van terminale mensen of gehandicapten. We hebben hier een geheel gescheiden traject voor en dat is ZONDER winstbejag.

Verder zoeken we grote producenten die mogelijk een productie willen maken van de HERO’S.

We zoeken leveranciers die hun naam willen verbinden aan het park.

Mogelijk zijn er van uw zijde nog meer voorstellen, maar er is wel haast, we moeten mei 2018 open.

RISICO CALCULATIE:

Natuurlijk zullen wij investeerders of participanten volledig informeren met cijfers en rapporten die nodig zijn.

Door de eenvoudige strakke opzet en de vele goedkope oefen objecten is er een goed rendement te halen. Door de veelzijdigheid en vaste contracten, verhuur, en de ruime openingstijden alsmede de lage kosten is het risico laag.

Door het energie zuinig park en het hergebruik, zijn de kosten laag. Door de aanschaf van gebruikte goede voertuigen van brandweer/ ambulancediensten zijn die kosten ook laag. De voertuigen blijven op het park en daardoor geen wegenbelasting en apk. Door eigen monteurs en eigen td is ook het onderhoud laag. Zo is er nog veel meer aan te geven dat het risico voor investeerders laag is. Uiteraard informeer ik u persoonlijk als u mee wilt gaan in dit geweldige project.

Dit project leent zich er uitermate goed voor groei en uitbouw naar meerdere vestigingen om nog meer mensen veiligheid bij te brengen. Door de bezoeken in de zomer zal er particulier ook een grote slag geslagen kunnen worden op veiligheids gebied.

Daarmee zullen de ziektekosten dalen.

BEL VOOR INFO: 24/7 bereikbaar, zie contact pagina